FOLLOWERS

Saturday, January 2, 2010

PEMENANG GIVEAWAY

haa... ari ni nak umumkan pemenang giveaway ari tu.Tentu sume dah tertanya-tanya kan! Bukan ape... susah beno nk pilih pemenang.So, sy terpaksa gunakan satu cara yang adil lagi saksama. Jeng! Jeng!Jeng!
First, kumpulkan nama2 untuk final list (6 orang sumenye)

Then korang tau kn langkah seterusnye....
Dpt la pemenang2 utk giveaway ni.
Siapa yang dpt tuh, beruntung la sbb yg buat cabutan tuh
my son not me (takut rs bersalah jek kalo buat cabutan sendiri
sbb korang sume best2..huhu)
pemenangnye
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ada 3 orng
.
.
.
.
.
.
jeng!jeng!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1st place : misznierah
2nd place : najibah
3rd place : mastertingkap

yeay!!!!!... kpd yg x dpt tu, bkn anda x best
tp adat la mesti ada yg menang & ada yg kalah.
boleh cuba lg lain kali.
rerajin la jenguk cni sbb
mungkin sy akan adakn giveaway lg..
tungguuuuu.........

p/s : hadiah anda akan dipos secepat mungkin. kepada pemenang2 sila email ur address asap!TQ

7 comments:

misz_nierah said...

hah? saye 1st place? ya Allah, rase nak pengsan!!! btol ke ni? gosok2 mate. hahah...time kasih mizuri. time kasih banyak2,tak sangke saye menang giveaway akak. terharu..sob sob

anin said...

aduh sadisnyaaa..igt bagi ikut komen..rupanya cabut gini

cikwanik said...

cabut dan menang ye . tahniah kpd nama yg tercabut . yeay . anda menang =)

DRosmieyatie said...

congrats pd yg menang...seumur hidup sy tak pernah menang cabutan bertuah...hahahaha...

Mizuri said...

biar sy terangkn yer. ni bkn cabutan bertuah! sume sekali peserta ada 16 orang. sy buat 2 kali tapisan, dptla final list 6 orang. yang 6 orang ni sj x dapet den nk pilih. poneng.Hok tu ja yg buat cabutan utk no.1, 2 & 3. Para final list sy sebtkn ye :- Najibah, miszniera, nasz, taufid, mastertingkap dan norsyalabiah. yg lain jgn sedih2. Keep on visiting my blog sbb sy mmng ada plan nk buat 1 lg contest.

SHiKiN said...

mekasehh...

NAJIBAH..:^_^:.. said...

tenx a lot=)

Post a Comment