FOLLOWERS

Monday, December 28, 2009

FIRST WEEK EARNING! NAPE YE?


MAKIN HARI MAKIN MANINGKAT KAN!
TAPI X BYK CAM OTAI2 YG DA EXPERT LA...
CUBA LAGI.. JGN BOSAN!

WAH! BAGUS NI!

TAPI NI YANG KURANG BAGUS. KENAPA YER? ADAKAH SAHABAT2 NUFF KU TIDAK JUJUR MEN'KLIK' NUFF KU? VIEWS BYK TP UNIQUE CKIT! HUHU... ANYONE CAN EXPLAIN IT.. PLEASE!!! (PLEASE YE SAYA PENAT DOK KLIK NUFF KORANG SUME & TUNGGU SAMPAI ADS SIAP LOADING TAU. BKN KE KALO BLM ABIS LOADING KLIK X DKIRA?)

kepada yang betul2 tolong sy TQ very much. Jangan jemu visit blog saya yer.
Yang penting kita kn jujur jika mahu dibls dgn kejujuran juga. Tuhan melihat!
Setiap klik akan pasti dibalas. That's my promise!

SILA SIAPE2 TLNG KOMEN..


22 comments:

nn said...

bukan orang tu tak klik. tapi orang yang sama je yang masuk. kena banyak lagi promote lah baru ramai unique visitor. unique visitor tak semestinya org yg klik sahaja. siapa2 sahaja yang baru first time masuk kira unique visitor la tu. bila dia dah second time dah tak unique dah. unless dia tukar ip add la.

Mizuri said...

Tq! Tq! ooo... br paham. Sy bdk br belajar la kt kn.. hihi. so kiranya tgk ip jg la yer. cam myspacemoney & jutawanklik tu kew?

j-QAF SK SULAIMAN said...

ya memang kalau kita klik kena loading habis..
baru earning akan jalan..

Uniq clik plak adalah dari IP adress yang berbeza..Maknanya kena cari ramai lagi bLogger..maksud cikgu blogger yang lain..bukan orang yang sama..

intan izani said...

kire orait la tu
jgn sampai unique ngan visitor tak jauh beza
nanti pihak nuff nang pelik pulak...

nuff kira kalau ip address berbeza je
iklan mmg kene tunggu sampai abis load...

misz_nierah said...

eh kak,sy loading smpi hbs tau. huhu..xpnah x loading hbs, kalo nuff tido,sy f5 byk2 kali. ape2 pon tahniah ek. chayo! chayo! ^_^ same2 klik2

CikMin said...

ha tu la yg terjadi..bila dah f5 byk kali..page view bertambah..unic tetap 1 je yang..

p/s cikmin pun tunggu sampai abis loading..

Mizuri said...

4 nierah: Tahniah la dpt byk jgk ek 4 the first week earning. Ade tgk kt blog nierah.Bg la tips2 ye

Mizuri said...

cikmin, TQ sbb byk bg klik & slalu visit store sy! Jom kite klik klik !!

ezany said...

hoho.. byk la tu unique dah lbh dari seratus.. view tu maksudnya page views kot.. kalau org yg sama msk 2 kali.. kira 2 view la.. atau kalau refresh pun sama gak..

Mizuri said...

iye ke byk? tgk org lain first earning unique 200++.

Nikel Khor said...

tunggu saja la..i pun tunggu digi n nzn...

here me at Nikel Khor

DilOt said...

utk permulaan kira dah cantik 100++ tu..apa yg dieorg ckp tu betul..tp yang refresh banyak kali tu mmg boleh musykilkan pihak nuff nnt..

yg penting dh klik..tunggu smpi habis loading..jelajah je mana2 blog...kebiasaannya org yg kita jelajah akan klik jugak.jangan lupa buat kat org tu juga..what you give you get back...

tp kena hati2..ada antara mereka yang tak suka dipaksa klik..just jangan mention je la dah klik

itu yg dilot tgk dr nuff dilotla...

www.dilahdilot.com

sukiminna said...

huhu...satus lebih sehari unik dah kira stabil la tu.. unik itu dikira setiap 1jam klu mengikut bro melz la. mean org yang sama, masuk pada hari yang sama tapi jam yang berbeza pun dikira unik.

irahehe said...

huhu~ira tumpg bce kejp sbb ira pon xpham sbnrnye beza unik ngn view nie..

hehe..skang da pham..thnx pde sesiape yg myumbng..
ira tumpg bce..

Mizuri said...

sila2!!

POSH76 said...

insyallah kalu kita jujur pasti akan dpt balasan yg baik ...yg penting kalu klik2 tu biar ikhlas tunjggu sampai iklan tu habis...

hepi new year

Shaifful Hairi b Ramli said...

saya antara penglklik tegar jgn risau..ada nuff ada klik takde nuff only up traffic kat blog awak jer..

Mizuri said...

TQ!TQ! teruskan ke'tegaran' tu yer! bagus ade orang macam awak nie! hihi!

author faethal said...

Memang macam tu...
Nuff ni dia berkira juga,kadang2 IP yang sama kalau klik 2-3 kali pun dikira satu IP.
Anyway...jutawan klik tu pun boleh dapat earning kan..
I klik you for nuff + jutawan klik!

Mizuri said...

TQ vry much faethal!

arieDRifke said...

salam..meh aried cter pe yg aried tahu sal view dan unik ni ye..

1. Unik ni jmlah vstors(dikira berdasarkan IP) dlam jam trsebut(1 jam)
2. views ni pulak dikira ikut jmlah vstors semua dalam jam tersebut.. (maknanya cam kunjgan oleh IP sama dalam masa 1 jam)

contoh mudah..

situasi: aried mai ke blog mizuri pada pukul 3.15am
result: 1 unik dan 1 views

situasi: aried mai ke blog mizuri pada pukul 3.15am dan mari lagi pada pukul 3.45am
result: 1 unik dan 2 views

situasi: aried dan ali mai ke blog mizuri pda pukul 4.01am
result: 2 unik dan 2 views

situasi: aried mai lagi dengan abu ke blog mizuri pada pukul 4.59am
result: 1 unik dan 2 views..

he3x.. harap jelas ye.. ada masa meh la ke blog aried ni.. aried banyak share sal tips menarik dalam nuffnang ni....

http://mathsensei.blogspot.com

Mizuri said...

TQ vry mch aried. mmng tiap2 ari jengah blog aried. tp almaklum la br bljr. kengkadang amik ms lm nk paham. huhu...

Post a Comment